Activiteiten & Agenda

Activiteiten

CBASP training: deze vierdaagse training wordt aangeboden als vervolgcursus of nascholingscursus binnen de VGCt maar kan ook als incompany training worden geboekt.

Cognitive Behavioral Analysis System of Psychotherapy (CBASP) is een behandelmethode speciaal ontwikkeld voor persisterende depressie. CBASP is naast een effectieve ook een plezierige manier om mensen met langdurig depressieve te behandelen. Door middel van interpersoonlijke technieken wordt de therapeutische relatie op scherp gezet en leert de cliënt de consequenties van zijn/haar gedrag. Door middel van experiëntiële technieken gaat de cliënt echt ervaren dat het anders kan en worden hardnekkige (vaak vermijdende) interactiepatronen doorbroken. Lees meer over CBASP.

Groepsleertherapie (25uur): vier dagen in een groep van maximaal 8 deelnemers gebaseerd op de principes van CBASP.

Individuele leertherapie (CGT/Oplossingsgericht/CBASP).

Supervisie: voor de opleiding cognitieve gedragstherapie (VGCt®) en voor de opleiding Cognitive Behavioral Analysis System of Psychotherapy (CBASP International Society).

Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (100uur).

Agenda

  • Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (100uur) januari – juni 2020 in Amsterdam bij King Nascholing.
  • Vervolgcursus/Nascholingscursus CBASP in Amsterdam bij King Nascholing op 9, 16, 23 & 30 juni 2020, meld je hier aan.
  • Vervolgcursus/Nascholingscursus CBASP in Utrecht bij Forta op 27 augustus, 10 & 24 september en 8 oktober 2020, meld je hier aan.
  • Nieuwe leertherapiegroep op 9, 10, 15 & 16 oktober 2020.